دوستش داشتم.و حس زیبایی با خوندنش بهم دست میداد.حس الهی و عرفانی.رشد و حرکت روزبه به سمت خدا.و رسیدنش به سرچشمه ی نور،حضرت محمد ص، و مسلمان شدن و سلمان شدنش.برای نوجوان کتابخوان نیز توصیه میشه.اصلا هم مورد دار نیست.
کتاب خیلی جذابی بود.طوری که اصلا نمیتونستم بذارمش کنار.همون ابتدای کار جذبش میشی.به زبان دختری ایرانی الاصل که از کودکی همراه خانوادش به دلیل وابستگی پدر به سازمان منافقین به آلمان میرن.داستان فاجعه ی داعش و سختی بی خدایی بودن و احساس پوچی بی دینی رو به خدا و اربعین و مدافعان حرم و شهادت و شیعه میرسونه و آآااراااامش.نویسنده خیلی خوب تونسته رشد یه انسان بی مذهب واحساساتش در این مسیر رو به تصویر بکشه .اکثر سوالات شبهه ای در این کتاب پاسخ داده میشه.فلسفه حجاب ،چرا نماز،استفاده از مهر و... .
کتاب خیلی جالبی بود. برای بچه های پیش دبستانی و کلاس اولیم خوندم. خیلی خوششون اومد. تصاویر زیبا و جذاب بود. داستان خواهر و برادری که اومدن تا سرسره بازی کنند ولی با یک اتفاق پله های سرسره میشکنه و یکی از بچه ها دائم حرف از رفتن میزنه و دختر کوچولو بر عکس با فکرهاش راه حلهای خوبی پیدا میکنه...
کتاب خیلی خیلی خوبی است. مخصوصا برای نوجوان که اول راه است. چون این سیره اخلاقی که می خوانند از یک معصوم نیست که بهانه ای به دست دهد. بلکه از یک انسان معمولی است در همین عصر و همین چند صباح پیش.
بشکنم ای قلم و پاره کنم این دفتر
نتوان شرح کنم جلوه والای تو را
کتاب نوشته دکتر عبد العظیم کریمی هست. آقای کریمی عقیده دارند ما حکمتهای انسانی را رها کرده و به علوم انسانی تکیه کرده ایم و در عین برخورداری از این دریای بی کران دل به شبنمها سپرده ایم و کل را رها و به جز اکتفا کرده ایم. در این کتاب حکمتهای تربیتی از متن حکایتها و گفته های عارفانه و حکیمانه استخراج شده و با توجه به واقعیتها و معضلات امروز نظام تعلیم و تربیت به بحث گذاشته شده است. کتاب خوبی است و خواندن آن خالی از لطف نیست.
با متنی ادبی، رجزهای اصحاب امام حسین ع در روز عاشورا، در میدان رزم و چند دقیقه قبل از شهادتشان آمده است. بسیار زیبا بود و درسهای معنوی، ولایی و... داشت و مثل روضه ای زیبا دل را جلا می داد.
دوران دانشجویی خواندمش. عالی بود. حظ وافر بردم. به نظر بنده هر چند وقت یکبار باید رفت سراغش و بازخوانی کرد. انسان شناسی دقیق و آشنایی با حکمت بعضی عبادات و.... در کتاب آمده است.
بیا و قافله ها را به راه برگردان
به پایتخت زمین پادشاه برگردان
به بادهای پریشان امانتی بسپار
به چشمهای عزیزان نگاه برگردان
لازم نیست صورتش را ببینی تا بشناسی اش؛ هر کجا که حسین ع باشد احساسش میکنی! در آغوشش میگیری. *اللهم تقبل منا هذا قلیل القربان؛ خدایا! این قربانی اندک را از ما بپذیر*
حسین من، حسین من، حسین من....
هنوز باورت نمیشود و کسی نیست تو را از این کابوس که دیگر حسین نیست بیدارت کند. هنوز باورت نمی شود ... !
یکی از کتابهای خیلی خوبی که خوندم دا بود.
با خوندنش صحنهها برام مجسم میشد و خیلی عمیق و دقیق نوشته شده بود. از شجاعت دختر لذت بردم و غبطه خوردم. شیر زنی خرمشهری که با اون همه مصیبت، امیدش رو از دست نداد و با دلی پر از نور الهی، به وظیفه اش عمل کرد...
ابتداش خیلی برام جالب نبود و فکر میکردم خیلی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم و چقدر با کتابهای شهدایی که قبلا خوندم فرق داره. ولی وسطهاش کشش لازم رو ایجاد کرد و آخرهاش هم بدون اینکه فکرش رو بکنم، بسیار منقلب شدم و با همسر شهید گریه کردم...
در کل کتاب خوبی بود.
نزدیک ماه محرم بود که خواندمش. خیلی لذت بردم و نظرم را نسبت به امام حسین ع و حرکتشان ارتقاء داد. توصیه خواندنش را به دوستان میکنم. با کتابهای مقتل و یا ... که در مورد قیام امام حسین ع بود تفاوت داشت.
کتاب خوب و کاربردی است. من یک بار خوندمش. ولی برای اینکه یادت نرود باید نکات را بنویسی و جلو چشمت باشه. نیاز به تمرین و تسلط داره. چون تو شرایط خاص آدم خیلی تمرکز نداره و بیشتر عکس العملهاش طبق عادت یا هیجانیه.
خیلی مفید و کاربردی بود. شرح نامهی امام علی ع به امام حسن ع از زبان آقای طاهر زاده. متن ساده و مناسب بود و خیلی تخصصی نبود و برای نوجوان چهارده ساله به بالا مناسب است.
دوران دانشجویی خواندمش. عالی بود.
ترجمه و تفسیر کوتاه از نامهی امام علی ع به امام حسن ع ولی پر از سید مهدی شجاعی. من خودم خیلی علاقه به کتابهای ایشون دارم. ولی این یکی کتابشون یه چیز دیگه است.
در مقدمهی کتاب آمده:
پس این وصیتنامه سفارشات یک پدر است به تمامی فرزندانش در تمام طول تاریخ و در همهی وسعت گیتی. آن هم نه یک پدر معمولی و متعارف. پدری که به راههای آسمان آشناتر است تا مسیرهای زمین. پدری که هزار کتاب از کتب انبیا در دستهای اوست. پدری که از ازل ناظر بر خلقت بشر بوده است و انسان را از خودش بهتر میشناسد ...
مناسب نوجوان نیز هست.
شامل چهار نامه از آقای صفائی حائری به چهار فرزندش زمانی که به سن تکلیف میرسند، است. یکی از پسرهاشون هم شهید میشن بعدا.
خیلی کتاب جالب و مفیدی بود.
من دوران دانشگاه خوندم. خیلی زیبا مسیر زندگی رو با توجه به جنس فرزندشون و استعدادهای اونها، نشون میده.
به نظرم، هدیه خوبیه برای بچههایی که به سن بلوغ میرسند.
من خودم غبطه خوردم کاش زودتر به دستم میرسید این کتاب...
در مورد اسب خیلی خوبیست که به همه کمک میکند و مهربانست و.. . یک روز چون خودش رو به خطر می اندازد تا جان یک اسب دیگر را از آتش نجات دهد، شب خواب اسب امام حسین ع ذوالجناح را می بیند. او میگوید چون اسب مهربانی بودی من به خوابت آمدم. اسب سفید میگوید خوشا به حالت کاش من هم اسب امام زمانم عج بشوم. از آن روز به بعد کارهای خوب بیشتر میکند تا اسب امام زمانش شود.
پسر شش و نیم سالهی من خیلی از داستانش خوشش آمد.
بخشی از متن تصویر است ومیتوان با مشارکت کودک پیش دبستانی خواند و شامل داستانهای: نوک طلا رفته کجا، به به عجب غذایی، خوش به حالت است.
داستانها خوب انتخاب شده اند. مثلا داستانِ به به عجب غذایی، گاویست که از علف خوردن خسته شده و می خواهد در غذا خوردنش تنوع ایجاد کند. او به غذای مرغ و خروس و سگ و قورباغه لب میزند و از همه آنها بدش می آید و گرسنه سراغ علفهای خود میرود و میگوید به به عجب غذایی...
کتاب داستانی، مناسب گروههای سنی الف و ب است. شامل سه داستان دستمال خال خالی و پرستو چه گفت و مداد سبز میباشد. قبل از شروع داستان درصفحه ای، تصاویر و اسم آن نوشته شده است و از کودک یا والد میخواهد تصاویر را اینگونه بخوانند و متن داستان به صورت نوشته و تصویر است. کتاب نوک طلا رفته کجا از نورا حق پرست نیز همین طور، متن تلفیقی از تصویر و نوشته است.
بچه های من از این نوع کتاب خوششان می آید چون در خواندن کتاب مشارکت دارند.
مادر باید برای کودکان قبل از دبستان در حال خواندن نوشته خط ببرد و کودک نام تصاویر را بگوید.
از خوندنش لذت بردم.نویسنده به گونه ای با تمام جزئیات مطلب رو پیاده کرده بود که انگار فیلم میدیدم.نوع ادبیاتش رو میپسندم.و روند داستان هم خوب بود.