• متاسفانه در صفحه 15 این کتاب آمده است: «آدمی زیر بار لجنهای غفلت‌زدگی و خوگیری به شرع، از سرشت خود دور گردد»!!! و در صفحه 16 آمده است: «عاشقی... و انسانیت... در چهارچوب اسف‌بار احکام، به یغما رفته است»!!!!

     
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 6
  • برخی شعرها دارای کنایه به افراد مذهبی و برخی دارای معنای نادرست هستند. از جمله:

    ص80: زن روسپی را/ به امام زاده راه نمی دهند/ مشتری های قدیمی (!!)

    ص95: تنش را میفروشد، قلبش را نه. / شرم نمی کنی به او میگویی زن بدکاره؟!

     

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 7
  • آقای بهمن کشاورز در پیشگفتار کتاب میگوید: ممکن است نمود و جلوۀ «مهاجرت» و «گریز» در نگاه نخست همسان به نظر آید، اما حقیقت چیز دیگری است. دوری جستن از وطن مألوف آنگاه که با قصد و به عنوان «گریز» باشد مخرب و نابود کننده است. نابود کننده برای هویّت و شخصیّت کسی که می گریزدو مخرب برای وطنی که خدمتها و برکات و ثمرات این شهروند گریزپا از آن دریغ می شود. 
    فراری می رود که برنگردد و هویتی دیگر و شخصیتی تازه در دیگر جا برای خود بیابد و گذشته را به فراموشی بسپارد و وابستگی های پیشین را انکار کند و کوتاه سخن «کس دیگری» بشود و کسان و خویشان دیگری بجوید. اما «مهاجرت» چنین نیست. مهاجر می رود که باز آید . می رود که تکامل بیابد. می رود که سیر آفاق کند و نیاموخته ها را بیاموزد و نادیده ها را ببیند و با ره آوردهایی سازنده و زاینده و روشنگرانه به میهن بازگردد و پلی بشود میان خودی و بیگانه و ابزاری برای انتقال آنچه خوب و زیبا و سودمند است از بیرون به درون و از درون به بیرون وطنش.
    ایرانیان، در طول تاریخ، بارها به مهاجرت های بزرگ دست یازیده اند، اما هرگز نگریخته اند. آشکار است که مردمی هوشمند و پر دل و دلاور و فرهیخته و نژاده را جز این نمی زیبد. همۀ این مهاجرت ها، دیر یا زود، بازگشتهای سازنده و پیروزمندانه را در پی داشته و دگرگونی های فرهنگی و اجتماعی ژرف و شگرف را باعث شده است.
    بازنگری و بازنگاری این مهاجرتها، تا آنجا که بنده می دانم، کمتر به شکل یک کار مستقل انجام شده است. حال آنکه این اقدام بی گمان داری ارزش ادبی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی بسیار می تواند بود.
    جناب آقای اسماعیل یگانگی ، یکی از بزرگترین و مهمترین – و شاید بزرگترین و مهمترین – مهاجرت ایرانیان را موضوع کتاب پربار و سودمند و سترگ خود قرار داده اند.
    با مطالعۀ این کتاب به درستی آنچه دربارۀ تفاوتهای «گریز» و «مهاجرت» گفتیم پی می بریم و در می یابیم. مهاجرت اخیر ایرانیان – که هنوز زود است از آن به عنوان رویدادی تاریخی یاد کنیم، زیرا که جرئی از زندگی معاصر ما یا تاریخ معاصر است – آثاری سازنده داشته و به ایجاد یک جامعۀ ایرانی با هویت و سنتها و ویژگیهای ایرانی در دل جوامع غربی منجر شده است. این جامعه پس از سپری شدن بحرانها و فرونشستن طوفانها، به مراوده و مبادلۀ اطلاعات با میهن مالوف خود پرداخته و آثار مثبت و سازندۀ این ارتباط هر روز بیشتر آشکار می شود.
    امید است جناب یگانگی این خدمت ارزنده را ادامه دهند و اطلاعات سودمندی را که در کتاب «مهاجرت بزرگ ایرانیان» عمدۃً دربارۀ یکی از مقصدهای مهاجرت بزرگ اخیر گرد آورده اند، در مورد سایر مراکز تجمع ایرانیان مهاجر نیز تهیه و عرضه کنند. چه بررسی های تحلیلی ایشان می تواند چراغ راه کسان بسیاری باشد که در اندیشه مهاجرت – و نه گریز – هستند.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 17
  • ظاهراً کتاب درباره جانبازان اعصاب و روان است

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 10
  • یک کتاب در ژانر فانتزی درباره جادوگرها با داستانی بسیار ضعیف و حاوی عبارات و جملات عجیب و غریب مانند «مزه ابر سفید»، «خروس دریایی»، «بوسم یک گنجشک آبی می‌شود»، «من وقتی اندازه تو بودم 524 تا پدر و مادر داشتم!»، «قلب من مزه گربه می‌دهد!»، «یک کلاغ بال‌شکسته افتاده وسط خیابان؛ می‌گذارم توی دهانم!». 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 13
  • برخی ایرادات کتاب: 1. ادعای کتابخانه‌سوزی و تجاوز به زنان در طی فتح ایران توسط مسلمانان، بدون ارائه مستندات تاریخی در پی‌نوشت 2. اهانت به خلفا 3. ذکر مطالبی درباره اهل تسنن که باعث تفرقه بین سنی و شیعه می‌شود. 4. تنها بودن زن و مرد نامحرم در یک خانه (جاستین و کارولین) در حالی‌که در کتاب، مرد به عنوان نماد مذهب شیعه معرفی شده است. 5. پی‌رنگ ضعیف 6.عدم رعایت اصول شکسته‌نویسی در دیالوگ‌ها

    ‌ ‌ 1 ‌ ‌ ‌ ‌ 14
  • یک کتاب فوق العاده خوب برای نوجوانان با حدود بیست داستان کوتاه درباره زندگی شهید مفقودالاثر ابراهیم هادی با تصویرگری بسیار خوب

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 23
  • 1. متأسفانه تصاویر داخلی کتاب، برخلاف تصویر روی جلد، تک‌رنگ هستند. 2.تصاویر چندان قوی کار نشده‌اند. 3. تصاویر، بعضاً بی‌ربط است. مثلا در یک صفحه صرفاً درباره علفزار صحبت می‌شود ولی تصویری از علفزار نیست! 4. متن داستان از یک نویسنده خارجی است ولی تصویرگر، ایرانی است. متن چندان قوی نیست. موضوع کتاب درباره لزوم اتحاد در برابر دشمنان است ولی به نظرم خوب پرورانده نشده. 5. مخاطب کتاب، کودک و نوجوان است ولی قطع کتاب، وزیری است و بهتر بود خشتی باشد.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 14
  • در سال 93 در یازدهمین جشنواره تئاتر کردی سقز، در بخش نمایشنامه نویسی، هیات داوران، ناصر نیکبخت را برای نمایش 'با ده نگ نازار و گاوه رو له ژیر سرم بیت ' حائز رتبه اول دانست

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 11
  • برای گروه سنی ج (کلاس سوم، چهارم و پنجم) مناسب است. 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 12
  • غلامرضا خاکی، منتقد ادبی، با نگاهی انتقادی رمان «ملت عشق» را نقد کرده و گفته‌است: معنویت مولانا مبتنی‌ بر شریعت است، اما معنویتی که رمان «ملت عشق» آن را ترویج می‌دهد مبتنی‌بر شریعت نیست. مخاطب دنبال آرامش معنوی است، اما این کتاب به اسم عشق و احساس معنوی، ترویج کنندهٔ ساختارشکنی اخلاقی است. 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 169
  • نویسنده کتاب، خانم نوشین احمدی خراسانی به دلیل حضور و سازماندهی تجمع 22 خرداد 1385 در میدان هفت تیر دادگاهی شدو به 3 سال حبس محکوم شد. وی بار دیگر در 13 اسفند 1385 به همراه 32 تن دیگر از فعالان جنبش زنان دستگیر شد و سپس دادگاهی گردید. نوشین احمدی خراسانی، روز 29 شهریور 1389 با احضاریه کتبی به شعبه 5 دادسرای ویژه مستقر در زندان اوین احضار شد. در پی این احضاریه، وی در روز چهارشنبه 31 شهریور ماه 1389، پس از چندین ساعت بازجویی کتبی، و تشکیل یک پرونده جدید در شعبه 5 دادسرای اوین، توسط بازپرس پرونده تفهیم اتهام شد. اتهام وارده بر وی «فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق الف: نوشتن و درج مطالب علیه نظام در سایت مدرسه فمینیستی، و ب: شرکت در تجمعات غیرقانونی پس از انتخابات 1388» بود. پس از تفهیم اتهام، نوشین احمدی خراسانی از خود دفاع کرد و پس از آن، برای وی قرار کفالت صادر شد. او پس از معرفی کفیل، نهایتاً تا تشکیل دادگاه اش آزاد شد. دادگاه نوشین احمدی خراسانی در روز 22 اسفندماه 1390 به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق نوشتن و درج مطالب علیه نظام در برخی سایت‌های اینترنتی و شرکت در تجمعات غیرقانونی محاکمه شد و در 20 خرداد 1391 حکم وی به وکیل او، فریده غیرت، ابلاغ شد. طی این حکم او به یک سال حبس که به مدت 5 سال به حالت تعلیق درمی آید محکوم شد. 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 28
  • چند مورد باعث می شود این کتاب قابل توصیه برای خواندن نباشد:

    تطهیر نیروهای منافقین که در کتاب به صورت غیرمستقیم از آنها نامبرده و آنها را ذیل کلمه سازمان قرارداده. نیروهای منافقین گروهی اهل ذوق و هنرمند هستند که صرفا به خاطر عقایدشان به زندان افتاده اند. نیروهای انقلابی مانند کمیته فقط مایه شر هستند و حضورشان در زندگی آدمها فقط برای آنها تلخی به بار آورده است. مثلا نگار به خاطر گذشته اش و فشار پدرشوهرش جهانگیر مجبور میشود از همسر و فرزندش دور شود. از طرف دیگر نیروهای انقلابی، گروهی هستند که آرامش قبل از انقلاب را از مردم گرفته اند و باعث جنگ هم آنها بوده اند. دوران ماقبل دوران شادی بوده است که همه آزاد بوده اند و هر کس همان چیزی را که می‌خواسته دنبال می‌کرده است. اما انقلاب همه این موارد از مردم گرفته است. 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 13
  • این رمان ماجرای عاشقانه میان لوسی و گراهام است در حالیکه گراهام، شوهر خواهر بزرگ لوسی، یعنی جین است و این عشق متأسفانه تقبیح نمی شود. لذا خواندن این کتاب را توصیه نمی کنم.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 16
  • روضه‌خوان می‌خواند. پسر سرش را از خیمه بیرون آورد، ماسکش را پایین داد و آهسته گفت: «سینه‌زن‌ها تشنه‌اند.» مادر موهای پریشانش را جمع کرد. دو استکان چای آورد برای طفلان عزادارش...
    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 21
  • یک کتاب مقتل برای نوجوانان

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 69
  • کوفه میدان نبرد و سرِ نی سنگر توست
    علمِ نصرِ خدا تا صف محشر، سر توست

    محشری کرده به پا قصۀ عاشورایت
    که جهان تا صف محشر همه‌جا محشر توست

    با وجودی که کند گریه به تو چشم وجود
    خندۀ فتح به لب‌های علی‌اصغر توست

    به علمداری و سقایی عباس قسم
    در رگ نسل جوان، خونِ علی‌اکبر توست

    کس نگوید که تو تنها و غریبی هرگز
    که همه عالم ایجاد پر از لشکر توست

    تو خداوند جهادی، به خداوند قسم
    زینبِ فاطمه تا حشر پیام‌آور توست...

    چه شود دست کرم بر سر «میثم» بکشی
    ای که بر روی سنان، دست خدا بر سر توست

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 18
  • از ابتدا تا انتها، بارها تعبیرات و شوخی‌های جنسی ناپسندی دارد و روابط میان افراد، بویژه زنان و مردان، به شکلی مستقیم توصیف شده است، از ترم خاص سانفرانسیسکو برای همخوابگی تا کسانی مانند اختر و زن شیرعلی قصاب که با همه مردان سر و سری دارند تا شوخی‌های دیگر درباره بریدن عضو و حامله کردن یک دختر مجنون و... 

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 64
  • یکی از محورهای اصلی این داستان و رازگشایی‌های آن، مسئله همبستر شدن مکرر خواهر و برادر با هم است. درست است که بعد از مرگ شخصیت اصلی، خواهر او وقوع این اتفاق را تکذیب می‌کند اما راوی هم ادعای خواهر را نمی‌پذیرد. عادی سازی این رابطه به عنوان یک مشکل همان اندازه عجیب است که مجوز گرفتن کتاب از وزارت ارشاد و چاپ آن از سوی افق.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 15
  • کتاب جالبی درباره تجربه اولین زمستان یک بچه روباه و سوالات او از مادرش. پرسش و پاسخها علمی نیست بلکه یک نگاه دیگر به دنیاست. مثلا: چرا از دهانم بخار بیرون می‌آید؟ پاسخ مادر: برای اینکه بتوانیم هوهوچی‌چی بازی کنیم

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 12
شبکۀ اجتماعی کتاب
ورود | ثبت‌نام
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب