• فضا در بیان فلاسفه تاثیر انتزاعی بر رفتار ندارد ولی از طریق زمان که با آن آمیخته است بر عملکرد ساکنین فضا موثر است.به این ترتیب که هنجار یا رفتار خاص تداعی زمانه خاصی با وجهه تاریخی را میکند که در آن برهه سمت گیریهای اعتقادی معین بوده و از این جنبه وحدت بخش عملکردهای مناسب با زمان قابل تعیین هستند و از طریق آثار میانگین کمیت و کیفیت زندگی را مشخص می‌کنند.

    در این کتاب نظریاتی از جنبه هنجاری موثر بر طراحی فضا مطرح می‌شوند که با کمی تطبیق و مناسب سازی برای ما هم قابل استفاده هستند.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 14
  • ارزشهای پایدار در معماری ایران تصویر دکتر علی اکبر صارمی از شاگردان لویی کان و نویسندگان این کتاب
    ‌ ‌ 1 ‌ ‌ ‌ ‌ 37
  • شادیاخ محوطه شهر قدیمی نیشابور است که مورد کاوش‌های باستان شناسی هم اخیرا قرار گرفته است،نزدیک است به آرامگاه فعلی خیام نیشابوری و شیخ عطار .

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 65
  • شهر باستانی ماچوپیچو با زمین‌های کشاورزی مطبق خود همچنان دربردارنده اسرار آبیاری در شرایط سخت است که آثاری از آن پابرجا هست.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 65
  • روزهای سالگرد شهادت آیت الله دستغیب است،ایشان در مسیر نماز جماعت مسجد عتیق به شهادت رسیده اند و از این جهت کتاب مربوط به ایشان"شاهد عتیق"نام دارد.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 63
  • مطالعه کتابی اینچنین برای رویکرد نوین شهر امنیتی که بعد از عصر اطلاعات و با استفاده از راهبردهای حاکم بر جامعه شکل می‌گیرد چشم انداز نوین شهر ها را با حس انسی توام خواهد کرد.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 62
  • معیارهایی مثل آزمون Q اعتبار نظریه ها را برای تسری دادن به اجتماعی دلخواه تعیین می‌کنند و روایی آن را می‌سنجند.از طرفی در مطالعات گاهی رخداد خاصی را از طریق پیش بینی مورد ارزیابی و سپس میزان پایایی آن را با روش‌های تحلیل بقاء می‌سنجند.آموختن روشهای ارزیابی برای مطالعات روش شناختی در زمینه های مختلف مخصوصا علم اجتماع طبیعی لازم است از طریق این کتابها تمرین شوند.

    ‌ ‌ 1 ‌ ‌ ‌ ‌ 67
  • براستی اگر در پی ارتقای تحلیلهای خود در رابطه با فلسفه کار و کارگری از نظرگاه یکی از بزرگان مکتب فرانکفورت -که نقادی را شرطی اساسی در فلسفه اجتماعی میدانند-هستید این کتاب می‌تواند کمک کند،

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 65
  • کتابی مناسب برای کسانی که با نمودارهای جبری تازه آشنا شده اند تا با کمک جبر گالوا ماهیت این نمودارها را کشف کنند.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 71
  • پیشینه آثار دکتر یمنی به نظریه سیستمها می‌رسد و کارهای زیادی که در زمینه رساندن اینترنت به حتی نقاط دوردست کشور با همکاری دولت انجام داده اند ؛این بار با لزوم بررسی سیستم دانشگاهی و بهتر شدن آن در این کتاب با ارائه چک لیستهای متعدد به انجام رسیده است.

    ‌ ‌ 1 ‌ ‌ ‌ ‌ 70
  • تاریخچه ای مفید درباره بوم شناسی در معرفی این رشته است،مخصوصا درباره کارهای محققان پیشرو و روش تحقیق خاص بوم شناسی نمونه های مفیدی ارائه شده؛خود وودوارد هم شخصیتی بوده که نظریات او نقشی مهم در علم و هنر زیست بوم شناسی داشته است.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 70
  • ابژه تکین یک مخلوق فرهنگی غیرقابل فروکاهش است که غیر قابل جایگزینی و نیز چیزی متعالی میباشد.یک ابژه تکین تنها یک بنا نیست.میتواند همینطور یک رنگ باشد(بطور مثال ریچارد میر که سفید ساز است)می‌تواند همینطور ایده یا شخصی باشد.ابژه های تکین اجزائی منحصربفرد درباره شی است که با کمک دانش ما نسبت به دیگر اشیاء بدست نمی آید.یک ابژه تکین لزوما زیبا نیست.همینطور هیولاها ،اشیائی بدون ارتباط با زمینه شان"پر هیبت در شهری"تکین بشمار می آیند.در عین حال یک شی دوست داشتنی هم لزوما زیبا نیست.بعضی اوقات یک شی"میشود"و این یک چیز ضروری مفهومی است که در رابطه با آن دو توصیف یکی توصیف شرایط تاریخی و دیگری اجتماعی بشکلی یکتا شده می آیند.یک شی یکتا یک چیز حادث است.همینطور سبک لزوما به یکتاشدگی ختم نمیشود،"ولی هنگامی این ممکن است که سبک دقیقا از یک دید واحد باشد".بنابراین معماران بزرگ نظیر رایت،لوکوربوزیه،آلتو و کان در قرن بیستم از یکتایی قابل تشخیص برخوردار بودند که در کلیت و اجزا نمود دارد و امضای کار آنها محسوب می‌شود."سبک باید دربردارنده طرز ویژه نگاه و فکر خالق اثر درباره جهان باشد".بودریار و نوول باهم بر سر اهمیت زیاد ابژه های تکین توافق نظر دارند.همچنین وقتی بطرزی رونده واژه تکینگی ابژه ها در سرتاسر کتاب بکار گرفته می‌شود، بخش آخر تنها به موضوع اختصاصی این مطلب میپردازد.توضیحات درباره نوین و پسانوین بودن  و درباره آتیه معماری است. تا آخر کتاب این موضوع آتیه معماری است که مورد تفحص قرار میگیرد.عنصر کلیدی مطالب"شدن"است.خطر برای شهر در این مورد بیشتر از خطر درباره معماری است.
    شهر آنطور که از قرن 19 بوده،چیزی محو شدنی است که دیگر از طریق فضا توصیف پذیر نبوده و در امتداد زمانی که در انتظار آنیم تنها توصیف می‌تواند بشود.قبل از رسیدن به مفهوم تکینگی ایده های"رمز"و "اغواگری"رشد پیدا کردند.
    تنها تعریف مفاهیم داخل این کتاب معضل واحد ما نیست.هر دو توصیف با گفتگویی درباره"حقیقت"و"ریشه ای بودن"آغاز میشوند.اما حقیقت در ماجرای تکینگی نقشی اساسی دارد.
    این توصیفات درباره حقیقت و ریشه ای بودن است که دقیقا معرفی یکی از ابژه های تکین معدود در این کتاب را به مقصود می‌رساند و آن مرکز تجارت جهانی است.مرکز تجارت جهانی بنایی است شاخصه عمودی بودن شهر نیویورک که باعث شگفتی بودریار شده است.
    ولی در همان حین بیانیه ای از شهر نیویورک هم میباشد، برجهای دوقلو.حقیقت مربوط به شی معمارانه مانند یک حادثه است.یک چنین شی معمارانه به کلی غیرقابل توصیف است ،چرا که رمزی است.مفهوم دیگر اساسی "هویت"آن است.
    بوبورگ ابژه تکین دیگر توصیف شده است،که به آن مرکز پمپیدو هم میگویند،کاری است از معماران رنزو پیانو و ریچارد راجرز.مثالی دیگر از حقیقت در جهان معماری همین بوبورگ است،مانند مرکز تجارت جهانی

    ‌ ‌ 1 ‌ ‌ ‌ ‌ 80

  • درباره مولف جان لنوکس،
    ایشان استاد ریاضی دانشگاه آکسفورد و یک انسان شناخته شده در سطح بین المللی در مطالب علمی،فلسفی و مذهبی است .او بطور منظم در موسسات علمی تدریس می کند و با محفل ترینیتی در ارتباط است و درباره رابطه بین اعتقاد به مسیحیت و علم کتاب‌هایی نو آورانه نوشته است.

    پیش زمینه علمی،
    ایشان در ایرلند شمالی،مدرسه محلی آرماق تحصیل کرده در کالج امانوئل نمایشگاه دار و فارغ التحصیل ارشد شده ،نیز از دانشگاه کمبریج جایی که کارشناسی ارشد و دکترای ریاضی اش را گرفته صاحب مدرک است.سالیان هم در کاردیف دانشگاه ولز در موسسه ریاضی،جایی که جایزه ای ویژه برای تحقیقات ریاضی اش دریافت کرد،کار کرده است.همچنین لایق مدرک کارشناسی ارشد و دکترای فلسفه از دانشگاه آکسفورد تشخیص داده شده(جایی که با آن همکاری میکند)و نیز از دانشگاه ساری مدرک کارشناسی ارشد اخلاق زیستی را دریافت کرده است.همچنین دستیار ارشد الکساندر فون هامبولت در دانشگاه ورزبورگ و هامبورگ آلمان است.

    ‌ ‌ 1 ‌ ‌ ‌ ‌ 81
  • محققان که درباره شناسایی زمان کارهایی کرده اند آن را به شکل هندسی خمینه که تا بینهایت بر روی خود می‌پیچد و تا می‌خورد یافته اند و از این جهت زمان گذشته و آینده بعنوان پس و پیش مطرح نبوده و سیر دادن در این دالان ما را به تاریخی تکرارپذیر می‌رساند.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 115
  • آقای ملودینو و جناب هاوکینگ همکاری ثمربخشی داشته اند که محصول آن کارهای مشترکی مثل کتاب طرح بزرگ بوده و این در حالی است که هر دو بیش و پیش تر کتاب‌هایی مستقل هم تألیف کرده اند،مثل بازی بخت ملودینو یا تاریخچه زمان هاوکینگ.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 111
  • دستورالعملی درباره قرائت قرآن در هر روز هست که طبق آن بهتر است بیشتر از ده جزو قرآن تلاوت نشود،آیه قرآن 105 سوره توبه میفرماید:"سیری الله عملکم و رسوله و المؤمنون..."که بیان نکته ای فنی در تلاوت قرآن هم هست که ممکن است با آن سه برابر شدن عمل یک ختم قرآن هم هر روز انجام داد.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 114
  • بسم رب الشهداء والصدیقین
    کتابی که مطالعه آن مرا یاد سومین مرحله استقامت در کتاب‌های خواجه عبدالله انصاری می انداخت(...شهود تقویمه عز اسمه...)،درباره دو تن عالم شهید و شهیر جبل عامل لبنان بود و پیوندها بین مکتب خراسان،شیخ بهایی و علمای جبل عامل در کنار هم .خداوند ایشان را غریق رحمت بفرماید.

    ‌ ‌ 0 ‌ ‌ ‌ ‌ 111
شبکۀ اجتماعی کتاب
ورود | ثبت‌نام
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب
کپی لینک مطلب